Selected people in food & agri

Uw Employer Brand versterken samen met Ceres? Wij helpen u graag voor uw optimale positie op de arbeidsmarkt.

Uw Employer Brand versterken samen met Ceres? Wij helpen u graag voor uw optimale positie op de arbeidsmarkt.

Employer Branding

Laat het unieke karakter van je organisatie zien om je Employer Brand te versterken. Daarmee werf én behoud je als werkgever de juiste medewerkers. Kandidaten zoeken namelijk niet alleen een nieuwe baan maar ook een werkgever die bij ze past!

 

Het aantrekken van de juiste medewerkers, daar gaat het uiteindelijk om. Medewerkers die passen bij de identiteit van je bedrijf. Die eraan meebouwen. Daarbij is het hebben van een goed imago essentieel. Want het is uiteindelijk de arbeidsmarkt die bepaalt hoe sterk je werkgeversmerk is. Maar hoe til je je Employer Brand naar een hoger niveau? Ceres kan je daarmee helpen.

 

Wat is Employer Branding?

Employer Branding draait om de reputatie van een bedrijf als werkgever. Het bouwen aan een authentieke en onderscheidende voorkeurspositie bij (potentiële) medewerkers en hun beïnvloeders. Het doel daarvan? Nieuw talent aan de organisatie binden, engagement creëren bij huidige medewerkers en het bedrijf als aantrekkelijke werkgever in de markt zetten.

Als je wordt gezien als een aantrekkelijke werkgever, dan is het voor potentiële kandidaten interessant om bij je te komen werken. Daarnaast kunnen je eigen tevreden medewerkers als ambassadeur op treden.

 

Een sterk Employer Brand maakt het voor kandidaten duidelijk waar je organisatie voor staat: wat zijn de missie, visie en doelen van de organisatie en van welke organisatiecultuur is er sprake. Op deze manier kunnen kandidaten achterhalen of zij zouden passen binnen de organisatie en wordt de kans op een mis-match dusdanig verkleind.

Wat kan Ceres voor u doen?

Ceres kan je helpen om je Employer Brand te versterken. We beginnen de Employer Brand campagne met het achterhalen van de kenmerken waarop de organisatie zich onderscheidt ten opzichte van andere organisaties. Deze kenmerken zullen we prominent in het functieprofiel naar voren laten komen en gebruiken in de procedure.

Op onze website zullen we de ‘look&feel’ van je organisatie verder profileren. Dat doen we door jouw logo en zelfgekozen beeld van je organisatie te presenteren. Tevens gebruiken we steunkleuren uit je logo bij de presentatie van de vacature op onze website.

Daarnaast heeft Ceres de ‘candidate experience’ hoog in het vaandel staan. Onze consultants hebben kennis van de markt en zijn in staat gesprekken met de juiste inhoud te voeren. Daarbij gaan we altijd op een professionele manier te werk. Ook bij afwijzing zal een kandidaat een positief gevoel aan het proces en uw organisatie overhouden.

Een dergelijke Employer Brand campagne helpt als je je naamsbekendheid of zichtbaarheid wilt vergroten of een imagoverandering wil overbrengen. En hiermee zal je tevens meer (kwalitatieve) sollicitaties ontvangen op uw openstaande vacature(s).

 

Optimale positie op de arbeidsmarkt

Wil je een sterke positionering en naamsbekendheid op de arbeidsmarkt? Wil je bovenaan het lijstje staan van potentiele kandidaten en dat de kandidaten op de arbeidsmarkt weten waar je bedrijf voor staat? Neem dan contact op met een van onze consultants. Wij helpen je graag verder.