Selected people in food & agri

Consultez nos opportunités agro et agroalimentaires !

Vous recherchez un poste dans le secteur agricole ou agroalimentaire ? Vous trouverez ici un aperçu de toutes nos opportunités agro et agroalimentaire, de niveau Bachelor et Master en Belgique et à l’étranger. Vous pouvez trouver des postes dans le domaine de l’agriculture, l’horticulture, la nutrition animale, le développement durable, et l’agroalimentaire.

CeresRecruitment est le spécialiste du recrutement sur ces secteurs. Consultez nos différentes opportunités et postulez pour le job de vos rêves !

Ons uitgebreide netwerk in food- en agri jobs

Dankzij ons uitgebreide netwerk, kun je bij ons terecht voor agri- en food jobs bij vooraanstaande bedrijven in de sector. Ons netwerk spreidt zich uit over lokale, regionale, landelijke en internationale markten, waardoor wij exclusieve toegang hebben tot enkele van de meest interessante posities in de industrie. Voor ons is het belangrijk dat het juiste talent in de juiste functie wordt geplaatst. Zo zorgen we voor een wederzijdse match die voordelig is voor jou en de werkgever. 

Het sollicitatieproces 

Heb je interesse in een agri- of voedingsvacature? Dan gaan we na of jouw vaardigheden en ervaring overeenkomen met de vacature. Als er een match is, nodigen we je uit voor een gesprek met een van onze consultants. Mogelijk vragen we je om een online assessment in te vullen, zodat we jou en je talenten nog beter leren kennen. Op basis van het gesprek (en het assessment) bepalen we of jij de meest geschikte kandidaat bent voor de functie. Als er van beide kanten tevredenheid is, stellen we je voor aan het bedrijf met de openstaande vacature. Verlopen ook deze gesprekken positief, dan kan je nieuwe uitdaging beginnen! Wees gerust, we houden gedurende het hele sollicitatieproces nauw contact met jou.