Selected people in food & agri

Executive

Naast dat Ceres zich bezighoudt met de werving en selectie van kandidaten op HBO en WO niveau, kunnen we ook faciliteren in passende executive kandidaten voor posities op directie of senior management niveau.

Senior Management & Directie

Onze executive consultant adviseert vanuit zijn diepgaande kennis van de agri & food markt en de dagelijkse contacten met decision makers in deze branches. Wij helpen bij het vervullen van top management- en directieposities in food & agri bij dga- en familiebedrijven, coöperaties, bedrijven in eigendom van private equity of beursgenoteerde organisaties.

Executive recruiters

Onze executive consultants hebben al meer dan 20 jaar internationale ervaring in executive search. We hebben een uitgebreid executive kandidaten netwerk in de food & agri sector. Met deze ervaring en dit netwerk helpen wij om de juiste kandidaat te kunnen koppelen met uw bedrijf. 

Executive search voor senior manager- en directie posities

Geschikte kandidaten hebben een succesvol trackrecord, maar de ‘selected candidate’ brengt ook de juiste persoonlijkheid mee en moet passen bij de cultuur van het bedrijf. Zij kunnen verbinding maken met de organisatie en begrijpen wat de klant wil en zoekt om zo het verschil te maken en de organisatie naar een “next level” te brengen.

Inzicht in de mens achter de CV maakt dat wij in staat zijn hoge kwaliteit en garantie te leveren. Het is in het belang van alle betrokkenen dat topfuncties zorgvuldig worden vervuld. Als sparringpartner kunnen we samen de ideale match bereiken. Ons proces stopt niet bij de aanstelling, maar we blijven regelmatig contact houden met de geplaatste kandidaat en de opdrachtgever.

Executive Search voor Raad van Commissarissen (RvC) & Toezicht

Ceres biedt vanuit expertise advieskracht op toezichthoudend niveau. Door onze contacten met directieleden en toezichthouders in de food & agri sector beschikken wij over een hoogwaardig netwerk. Wij zijn als geen ander in staat commissarissen te vinden met de gewenste expertise gekoppeld aan integriteit, authenticiteit en verbindend vermogen.

Wilt u meer informatie over onze executive search werkwijze en ervaring neem dan contact op met Tom Seghers.