Selected people in food & agri

Executive

Ceres adviseert vanuit diepgaande kennis van de agri & food markt en dagelijkse contacten met decisionmakers. Wij helpen bij het vervullen van topmanagement- en directieposities in food & agri. Als de juiste mensen op de juiste plek zitten dan maken ze het verschil. Dit is allesbepalend voor het succes van organisaties en het begint aan de top.
Als specialisten met ruime internationale ervaring in search in food & agri hebben wij een uitgebreid kandidaten netwerk. Geschikte kandidaten hebben een succesvol trackrecord, maar de selected candidate brengt ook de juiste persoonlijkheid mee en past bij de cultuur. Zij kunnen verbinding maken met de organisatie en begrijpen wat de klant wil en zoekt. Zij maken het verschil en brengen de organisatie naar een next level.

Inzicht in de mens achter het CV maakt dat wij in staat zijn hoge kwaliteit en garantie te leveren. Het is in het belang van alle betrokkenen dat topfuncties zorgvuldig worden vervuld. Alleen als sparringpartner kunnen we samen de ideale match bereiken. Ons proces stopt niet bij de aanstelling, maar we blijven regelmatig contact houden met de geplaatste kandidaat en de opdrachtgever.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en ervaring dan kunt u contact met ons opnemen.