Selected people in food & agri
 • Selected Database
 • Job Marketing
 • Data Driven Search
 • Employer Branding

Ceres werving en selectie bureau

Op zoek naar een goede professional voor jouw vacature? Ceres heeft als werving en selectie bureau ruime ervaring met het zoeken en selecteren van professionals. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het zoeken van de juiste kandidaat voor onze opdrachtgevers. Daarbij hebben onze consultants diepgaande kennis van de food & agri sectoren.

 

Werven van kandidaten

Het werven van kandidaten kan erg tijdrovend zijn. Wij nemen deze taak graag van je over. We zetten zowel online als offline campagnes in om geschikte kandidaten aan te trekken. Daarnaast zoeken we actief naar de beste professionals. Ons uitgebreide netwerk binnen de food- en agri sector helpt ons daarbij. 

 

De juiste professionals selecteren

Na het wervingsproces gaan we bezig met de selectie van de kandidaten. De professionals worden uitgenodigd voor een interview met een van onze consultants  om te achterhalen of deze bij je bedrijf en job past. De kandidaten die het beste bij de job passen, stellen we aan je voor. 

 

Waarom de werving en selectie via Ceres?

Naast onze ruime ervaring en diepgaande kennis van de food & agribusiness zijn er nog meer voordelen aan het uitbesteden van het werving en selectie proces aan Ceres, namelijk:

 • Omvangrijke database: We hebben een uitgebreid en omvangrijke database die we na jaren werving en selectie zorgvuldig, volgens de GDPR regels, hebben opgebouwd. 
 • Grondige screening: Door middel van gesprekken en assessments wordt getoetst of een kandidaat daadwerkelijk bij de vacature past. 
 • Werving buiten België: Zoek je een internationale kandidaat of een kandidaat voor een functie in het buitenland? Ook dit is bij Ceres mogelijk, meer informatie vind je op de pagina: werken in het buitenland
 • Altijd de juiste kandidaat: Door onze uitgebreide database en grondige screening vinden we de meest geschikte kandidaat. 

 

Marktgebieden en sectoren

Kies voor CeresRecruitment als jouw recruitment partner in de werving en selectie van professionals. Van het begin tot het eind wordt het proces door onze ervaren consultants verzorgd. We vinden voor jou de perfecte hoogopgeleide kandidaten met ruime ervaring in de food & agribusiness. Bij ons kun je terecht voor de werving en selectie van hbo'ers en wo-ers voor zowel vaste als interim posities. 

De marktgebieden waarin wij actief zijn binnen de voedingsindustrie en agribusiness: Agri, Akkerbouw, Tuinbouw, Veehouderij, Biotechnologie, Animal Health, Agrotechniek, Food, Retail / Foodservice, Biobased Economy, Industrie, Foodprocessing, Nutrition / Health, Groothandel, Environment, Advies & Onderzoek en Duurzaamheid & Sustainability.

De functiegebieden omvatten functies uit de gehele agribusiness sector en food sector op het gebied van: Sales & Marketing, Operations & Engineering, Quality & R&D, Interim, Supply Chain, Finance & HR en Executive.

 

Management- en directiefuncties

Op zoek naar een medewerker op een hoger management- of directiefunctie? Ceres is ook gespecialiseerd in het zoeken naar kandidaten op topniveau. Meer informatie kun je vinden op onze executive search pagina. 

 

Ceres helpt je verder

Ben je op zoek naar een wervingsbureau op het gebied van agri recruitment en/of food recruitment? Dan zit je bij ons goed. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken om de werving en selectie voor uw bedrijf uit te besteden. 

 

Werkwijze Ceres

Onze transparante werkwijze zie je hieronder.

Analyse
Job Marketing
Search
Selectie
Begeleiding
Volgende

Bedrijfsanalyse en vacature analyse

Ons proces begint met een bedrijfs- en vacatureanalyse. Tijdens deze analyse kijken we naar het bedrijf, de bedrijfscultuur en Employer Branding. Wij kunnen uw Employer Brand verbeteren door u als aantrekkelijke werkgever te positioneren in de markt. Daarnaast stellen we een functieprofiel op, waarvoor we kijken naar de organisatiedoelstellingen, de specifieke functie-eisen en de gewenste competenties van de kandidaat.

Volgende

Job Marketing

Ceres weet de aandacht te trekken van zowel actieve als latent zoekende kandidaten dankzij de optimale inzet van on- en offline mediacampagnes. Deze worden tailor-made aangeboden, afgestemd op de potentiële doelgroep. Uw vacatureplaatsing behaalt op deze manier de meest optimale resultaten.

Volgende

Search

Ceres beschikt over een searchteam dat bestaat uit professionals die met moderne searchtechnieken en algoritmen de juiste kandidaten in de markt weten te bereiken. Ons netwerk is opgebouwd op basis van jarenlange ervaring en maakt dat wij actief contact hebben met 40% van de hoogopgeleide kandidaten die werkzaam zijn het agrovoedingscomplex. Daarnaast weet ons search team door middel van direct search de overige hoogopgeleiden in de food- & agrarische sector te bereiken.

Volgende

Selectie

De job marketing campagne en het searchtraject brengen kandidaten voort, waaruit vervolgens de meest geschikte kandidaten voor de desbetreffende vacature worden geselecteerd. Zij worden uitgenodigd voor een interview met een van onze recruiters. Ter voorbereiding op dit gesprek vult de kandidaat een online assessment in. Aan het einde van dit traject stellen we de best passende kandidaten voor aan de opdrachtgever.

Proces begeleiding

Ceres begeleidt het gehele selectieproces op professionele wijze om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen. Kenmerkend hierin is onze persoonlijke aanpak. Zelfs wanneer de kandidaat gestart is in zijn nieuwe functie onderhouden wij contact.

Wereld icoon
Tom Seghers
“Ons vak is luisteren... en vragen stellen. Ik hoor graag je verhaal.”
Tom Seghers, Managing Partner

Functielevels

Young professionals
Specialisten
Management
Directe
Volgende

Young professionals

Wij bemiddelen voor Young Professionals, talenten met 0 tot 4 jaar ervaring, die een (door)start in de agrobusiness & voedingssector willen maken. Dat kan een overstap naar een andere werkgever zijn of de switch vanuit een andere business naar de agrobusiness of voedingssector.

Volgende

Specialisten

Verder bemiddelen wij voor specialisten en professionals die een duurzame vervolgstap in hun carrière aan het maken zijn. Hierbij kijken we naar persoonlijkheid, ambitie, kennis en competenties.

Volgende

Management

Wanneer het gaat om functies op managementniveau, komt de nadruk naast de eisen uit het functieprofiel ook te liggen op de zachte competenties van de manager. We zien dat deze eigenschappen voor een manager minstens zo bepalend zijn voor het succes als kennis en ervaring. Daarom worden gedragsvaardigheden en eigenschappen nadrukkelijk meegenomen in de selectieprocedure.

Directie

We zijn expert op het gebied van het vervullen van directie- en bestuurdersfuncties. Onze senior recruiters hebben kennis van corporate governance en zijn gewend om te werken op het snijvlak van markt- en organisatiedoelstellingen. Ceres heeft intensieve contacten met directie- en bestuursleden in het agrovoedingscomplex. Daardoor beschikken we over een hoogwaardig netwerk en zijn wij als geen ander in staat om de geschikte executive kandidaat te vinden.

Lees meer over Executive

 • Agri
 • Akkerbouw
 • Tuinbouw
 • Veehouderij
 • Biotechnologie
 • Animal Health
 • Agrotechniek
 • Food
 • Retail / Foodservice
 • Biobased Economy
 • Foodprocessing
 • Nutrition / Health
 • Groothandel
 • Advies & Onderzoek