Selected people in food & agri
  • Bachelors & Masters
  • Van Young Professional tot Executive
  • National & International
  • In Food & Agri

Selected candidates

Ceres heeft jobs in de agrovoedingssector op Bachelors en Masters werk- en denkniveau. Onze persoonlijke benadering, kennis van de markt en uitstekende contacten zorgen ervoor dat we de juiste kandidaten op de juiste plek krijgen. Kandidaten die het verschil maken, die zoeken wij! 

Wilt u als selected candidate ook het beste uit uzelf halen, klik dan hierReageer direct op een functie die u aanspreekt. Zit er momenteel nog geen passende functie voor u bij? Inschrijven kan ook, of bel gewoon een van onze consultants voor een vrijblijvende babbel. We luisteren graag naar u en uw verhaal en denken graag mee om je carrière te ontwikkelen.

Privacy
Contact
Assessment
Intake
Introductie
Evaluatie
Volgende

Privacy

Ceres vindt privacy belangrijk en we behandelen uw gegevens en informatie vertrouwelijk. Uw gegevens bespreken we met onze opdrachtgever uitsluitend na toestemming.

Volgende

Telefonisch contact

Aan de hand van de gestelde criteria in het functieprofiel maken onze consultants een eerste selectie uit de kandidaten die interesse hebben getoond in de vacature. Deze kandidaten worden telefonisch benaderd om relevante informatie omtrent de vacature te bespreken.

Volgende

Assessment

Het online assessment dat we gebruiken is de 16pf vragenlijst, waarbij 16pf staat voor 16 persoonlijkheidsfactoren.

Door onze persoonlijke benadering en het betrouwbare online assessment zorgen we voor een compleet en vakkundig beeld van u. 

Volgende

Persoonlijk gesprek

We starten met een persoonlijk gesprek. Daarin onderzoeken en bespreken we uw vaardigheden en competenties. Ook worden de resultaten van het online assessment samen doorgenomen en de diploma’s gecontroleerd.

Volgende

Introductie

Tijdens de introductie nemen we een interview af en bespreken we ook de resultaten van het 16pf assessment. Daardoor hebben we een compleet beeld van de kandidaat in zowel professionele als persoonlijke context. De meest geschikte kandidaten wordt geïntroduceerd bij de opdrachtgever. 

Evaluatie

Van begin tot eind zijn we persoonlijk betrokken bij u en de nieuwe job. We begeleiden u van sollicitatie tot de aanstelling bij het bedrijf. Ook hebben we na de aanstelling regelmatig contact. Het is voor ons en voor u essentieel dat u op uw plek zit. Persoonlijk, betrokken en deskundig, dat is wat wij zijn!