Selected people in food & agri
  • Bachelors & Masters
  • Van Young Professional tot Executive
  • National & International
  • In Food & Agri

WO- en HBO jobs in de food- en agrarische sector bij Ceres Recruitment

Maak de volgende stap in je carrière

Wat zijn jouw ambities? Waar zou jij over een aantal jaar willen staan? Als internationaal recruitment bureau, Interim Solutions bureau en Executive Search specialist voor de food- en agrarische sector op bachelor en master niveau, willen wij je graag verder helpen aan een nieuwe uitdaging in je carrière. Wij als recruitment bureau verzorgen werving en selectie voor verschillende opdrachtgevers in de tuinbouw en food- en agribusiness. 

Een job zoeken en vinden wordt eenvoudig met Ceres Recruitment. Wij hebben het netwerk en de expertise om de beste WO- en HBO jobs te vinden voor professionals zoals jij. Vind leuke banen met het #1 recruitment bureau voor de Food & Agrarische sector en maak de volgende stap in je carrière met CeresRecruitment.

Functielevels 

Op zoek naar WO- en HBO jobs die compleet bij jou aansluiten of ben je op zoek naar een interim functie? Wij bieden vacatures op functies als: Sales & Marketing, Operations & Engineering, Quality & R&D, Interim, Supply Chain, Finance & HR en Executive. 

Wij hebben vacatures voor:

  • Young Professionals

Heb jij 0 tot 4 jaar ervaring en wil je een switch maken in je carrière of overstappen richting leuke jobs in de food- en agrarische sector? Dan kun je bij ons terecht. Wij bemiddelen namelijk talenten met 0 tot 4 jaar ervaring die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.   

  • Specialisten en Professionals

Al iets meer ervaring? Wij hebben regelmatig opdrachtgevers die op zoek zijn naar specialisten en professionals in hun vakgebied.  

  • Management

We bemiddelen ook in functies op managementniveau. Wij kijken op managementniveau niet alleen naar kennis en ervaring, maar ook naar de ‘zachte’ competenties van de manager. Deze zijn namelijk net zo bepalend voor succes als de juiste kennis en ervaring.  

  • Senior Management & Directie en Raad van Bestuur

Onze expertise is het bemiddelen voor directie-, bestuurders- en toezichtfuncties. Door intensieve contacten met directieleden en toezichthouders beschikken wij over een hoogwaardig netwerk. Aansluiten aan ons netwerk? Neem dan contact met ons op. 

Jobs agrarische sector en food sector

Voor de functielevels die hierboven beschreven staan, hebben wij regelmatig nieuwe vacatures. Wij bieden jobs aan rond de tuinbouw, food- en agrarische sector. Heb jij kennis binnen een van deze sectoren? Kijk dan vooral tussen onze vacatures. Wanneer deze sectoren nieuw zijn voor jou, zijn er ook diverse functies die geen parate kennis van jou vragen (senior management functies).


Wij streven ernaar jouw behoeften te begrijpen en een positieve ervaring te creëren tijdens het hele rekruteringsproces. Wij zullen altijd een stap verder gaan om jou te matchen met het juiste bedrijf. 

Open sollicitatie 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar staat op het moment niet de juiste WO- of HBO job voor jou op onze website? Stuur dan een open sollicitatie naar ons! Op deze manier reageer je niet op een advertentie of openstaande vacature, maar sta je bij ons ingeschreven en kunnen we jou benaderen wanneer we een functie vinden die wij bij jou vinden passen.

Bedrijven waar je kunt komen te werken 

Ceres vervult nationale en internationale vacatures in de food- en agrarische sector. We hebben een groot netwerk opgebouwd in de markt, waaronder grote namen als Ausnutria, Royal A Ware en meer! 

Een overzicht van onze klanten en opdrachtgevers vind je tussen onze referenties.

Populaire functies 

Op zoek naar leuke banen of een nieuwe job, maar weet je nog niet precies wat je zoekt? Hieronder vind je een lijstje met populaire agrarische vacatures en food vacatures met uitleg van de functie. Misschien staat er wel wat voor je tussen:

Het sollicitatieproces

Privacy
Contact
Assessment
Intake
Introductie
Evaluatie
Volgende

Privacy

Ceres vindt privacy belangrijk en we behandelen gegevens en informatie vertrouwelijk. Je gegevens bespreken we met onze opdrachtgever uitsluitend na toestemming.

Volgende

Telefonisch contact

Aan de hand van de gestelde criteria in het functieprofiel maken onze consultants een eerste selectie uit de kandidaten die interesse hebben getoond in de vacature. Deze kandidaten worden telefonisch benaderd om relevante informatie omtrent de vacature te bespreken.

Volgende

Assessment

Het online assessment dat we gebruiken is de 16pf vragenlijst, waarbij 16pf staat voor 16 persoonlijkheidsfactoren.

Door onze persoonlijke benadering en het betrouwbare online assessment zorgen we voor een compleet en vakkundig beeld van jou. 

Volgende

Persoonlijk gesprek

We starten met een persoonlijk gesprek. Daarin onderzoeken en bespreken we jouw vaardigheden en competenties. Ook worden de resultaten van het online assessment samen doorgenomen en de diploma’s gecontroleerd.

Volgende

Introductie

Tijdens de introductie nemen we een interview af en bespreken we ook de resultaten van het 16pf assessment. Daardoor hebben we een compleet beeld van de kandidaat in zowel professionele als persoonlijke context. De meest geschikte kandidaten wordt geïntroduceerd bij de opdrachtgever. 

Evaluatie

Van begin tot eind zijn we persoonlijk betrokken bij jou en de nieuwe job. We begeleiden u van sollicitatie tot de aanstelling bij het bedrijf. Ook hebben we na de aanstelling regelmatig contact. Het is voor ons en voor jou essentieel dat je op jouw plek zit. Persoonlijk, betrokken en deskundig, dat is wat wij zijn!