Selected people in food & agri

Zoek je een ideale job in de agri sector of food sector?

Onderstaand vind je een uitgebreid overzicht met al onze actuele agri jobs en food vacatures op Bachelor en Master niveau in binnen- en buitenland. Denk aan vacatures op het gebied van landbouw, tuinbouw, feed, voeding, groene ruimte & levensmiddelentechnologie. 

CeresRecruitment is dé recruitment specialist in deze sectoren. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures en solliciteer op jouw droombaan

Ons uitgebreide netwerk in food- en agri jobs

Dankzij ons uitgebreide netwerk, kun je bij ons terecht voor agri- en food jobs bij vooraanstaande bedrijven in de sector. Ons netwerk spreidt zich uit over lokale, regionale, landelijke en internationale markten, waardoor wij exclusieve toegang hebben tot enkele van de meest interessante posities in de industrie. Voor ons is het belangrijk dat het juiste talent in de juiste functie wordt geplaatst. Zo zorgen we voor een wederzijdse match die voordelig is voor jou en de werkgever. 

Het sollicitatieproces 

Heb je interesse in een agri- of voedingsvacature? Dan gaan we na of jouw vaardigheden en ervaring overeenkomen met de vacature. Als er een match is, nodigen we je uit voor een gesprek met een van onze consultants. Mogelijk vragen we je om een online assessment in te vullen, zodat we jou en je talenten nog beter leren kennen. Op basis van het gesprek (en het assessment) bepalen we of jij de meest geschikte kandidaat bent voor de functie. Als er van beide kanten tevredenheid is, stellen we je voor aan het bedrijf met de openstaande vacature. Verlopen ook deze gesprekken positief, dan kan je nieuwe uitdaging beginnen! Wees gerust, we houden gedurende het hele sollicitatieproces nauw contact met jou.