Selected people
in food & agri

Ceres is de internationale Recruitment, Interim Solutions, Executive Search specialist voor food en agri vacatures voor Bachelors & Masters. 

Recruitment voor vacatures in de Food & Agri sector

Ceres is het recruitment bureau dat gespecialiseerd is in internationaal, landelijk en regionaal recruitment in de agri en food sector op Bachelor en Master niveau. Samen met onze consultants werken wij vanuit Nederland, maar ook vanuit onze eigen vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Polen. Als internationaal recruitment bureau staan we in contact met al onze klanten en kandidaten in binnen en buitenland.

De voordelen van CeresRecruitment:

  • Ervaren consultants;
  • Internationaal gericht;
  • Transparante communicatie en
  • Uitgebreide kennis van de food en agri markt! 
  • Food en agri recruitment bureau 


Op zoek naar werving en selectie om de juiste kandidaat te vinden voor jouw bedrijf? Ceres is een professioneel job recruitment bureau gericht op de werving & selectie van vaste en interim posities voor werkgevers in de landbouw sector. 

Bekijk onze recruitment pagina voor meer informatie over in welke sectoren en marktgebieden wij actief zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Ook voor Executive Search kun je bij ons terecht.

Ruim aanbod vacatures agri business

Ben je op zoek naar food & agri vacatures? Een nieuwe uitdaging in de food en agro sector is bij Ceres binnen handbereik. Onze consultants helpen je bij het vinden van zowel vaste als bij interim-opdrachten. Ook als je een baan in het buitenland ambieert kun je bij ons terecht. Solliciteer op een van onze vacatures landbouw of schrijf je bij ons in als kandidaat. 

Ceres helpt je verder

Vacatures in de landbouwsector bij ons uitzetten? Ceres helpt je graag verder! Kijk op onze over Ceres pagina als je meer wilt weten over wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren recruiters beantwoorden graag al jouw vragen! 

Recruitment voor vacatures in de Food & Agri sector
Wereld icoon
Nathalie Fossier
“Your smile is your logo, your personality is your business card, how you leave others feel after having an experience with you becomes your trademark.”
Nathalie Fossier, Senior Consultant Alle teamleden

Selected news