Selected people in food & agri

Werken in het buitenland met Ceres Internationaal

Bent u op zoek naar een international recruitment bureau die voor u internationale jobs kan uitzetten? Wij kunnen u daarbij helpen! Als international recruitment bureau hebben wij wereldwijd vestigingen en een groot netwerk aan internationale kandidaten. Onze specialiteit is het werven en selecteren van kandidaten in de food en agrobusiness op Bachelor en Masterniveau. 

Misschien bent u wel iemand die graag wil werken in het buitenland. Waag de stap en solliciteer op één van onze internationale vacatures. Kijk tussen onze jobs voor het buitenland.  

De juiste internationale match voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een werknemer voor een bedrijf over de grens of iemand met internationale kennis van de Food en Agro sector? Wij helpen u graag verder. Door onze jarenlange ervaring met internationale vacatures uitzetten en recruiting zijn wij door veel internationale bedrijven benaderd. Wij staan namelijk bekend om ons internationale netwerk in de Food en Agribusiness.

Wij werven voor een breed netwerk aan professionele ervaring op Bachelor en masterniveau, van junior functies tot medior, executives en CEO’s. Daarnaast bemiddelen we voor zowel buitenlandse kandidaten voor vacatures in België alsmede Belgische kandidaten voor internationale vacatures. 

Op al onze kantoren werken wij met dezelfde effectieve werkwijzen en methodes. We hebben een groot global international netwerk, waaruit we de juiste kandidaten voor uw bedrijf kunnen selecteren. Ook kunnen we in samenwerking met u een goed functieprofiel opstellen en op basis hiervan vacatures in het buitenland uitzetten. Hieruit selecteren wij de beste internationale kandidaten voor uw bedrijf.

Omdat er per land culturele verschillen zijn hebben wij lokale consultants in dienst die precies weten hoe ze kandidaten moeten benaderen. Zij hebben uitgebreide kennis van hoe men in dat bepaalde land of gebied werkt. Ook is er veel afstemming tussen onze verschillende internationale kantoren.  

Waarom Ceres International

Wij nemen de tijd om uw behoeften te begrijpen en willen u service van wereldklasse garanderen. Werken met een internationaal recruitment bureau kan u helpen een geschikte internationale kandidaat te vinden. 

Internationaal netwerk

Ceres beperkt haar zoekgebied voor geschikte kandidaten niet tot België. Wij kunnen wereldwijd kandidaten vinden. Wij hebben een internationaal netwerk met verschillende kantoren over heel Europa, waar veel deskundige medewerkers tot uw beschikking staan om uw zoektocht naar een kandidaat te ondersteunen.

Wij hebben een wereldwijd recruitment team met sterke connecties. Er zal dus goed voor kandidaten gezorgd worden tijdens het gehele recruitmentproces. Wilt u hulp bij het invullen van internationale jobs voor uw bedrijf? Neem contact met ons op, dan bespreken we graag met u de mogelijkheden. 

Wilt u werken in het buitenland?

Overweegt u om in het buitenland te gaan werken en bent u opzoek naar vacatures buitenland? Of wilt u tijdelijk werken in het buitenland? Dit is een keuze die steeds meer kandidaten maken. Internationale banen zijn niet altijd makkelijk te vinden. Als international recruitment bureau kan Ceres u helpen bij uw zoektocht naar internationale banen. 

Als één van de meest toonaangevende recruitment bureaus voor internationale banen in de food en agri sector, bieden wij diverse vaste functies in het buitenland. 

Waarom grensoverschrijdend werken?

De voordelen van grensoverschrijdend werken kunnen er veel zijn op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Voor werken in het buitenland zijn de voordelen groot. We noemen er een paar:

  • Persoonlijke en professionele groei

Tijdens werken in het buitenland kunt u uzelf flink ontdekken. Zo stapt u waarschijnlijk geheel uit de comfortzone, waardoor u meer zelfvertrouwen kan ontwikkelen. U bent immers veel meer op uzelf aangewezen. Daarnaast kunt u op professioneel vlak groeien. Wanneer u internationale banen hebt gehad zal dat goed staan in uw CV en dit kan vele deuren openen.

  • Netwerk uitbreiden

Wanneer u werkt in het buitenland kunt u waardevolle nieuwe internationale contacten opdoen. Deze nieuwe internationale contacten kunnen u in de toekomst verder helpen met uw carrière. 

  • Nieuwe taal leren

Goed Frans, Engels, Duits of Italiaans leren? Door te werken in het buitenland kan uw taalvaardigheid flink verbeterd worden. Zo is het mogelijk dat u gaat werken in een team met verschillende nationaliteiten. Een nieuwe taal op uw CV kunnen kansen op internationale jobs in de toekomst flink vergroten. 

Grensoverschrijdend werken heeft dus vele voordelen! 
 

Vacatures buitenland

Op zoek naar vacatures buitenland? Werken in het buitenland levert veel nieuwe eigenschappen en persoonlijke ontwikkelingen op. Waag de stap! Wij bieden regelmatig boeiende internationale vacatures.

Bekijk snel onze vacatures en kijk of er internationale vacatures online staan. Wilt u grensoverschrijdend werken, maar staat er geen vacature buitenland online? Doe dan een open sollicitatie. 

Ceres International locaties

Ceres werkt vanuit België, maar heeft meerdere internationale vestigingen in bijna geheel Europa. We hebben vestigingen in:

  • Nederland
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Italië
  • Polen

 

Wilt u internationale vacatures uit laten zetten in een ander land dan bovenstaande? Of het nou Europa, Azië, Noord- of Zuid Amerika of Rusland is, wij kunnen voor u de juiste kandidaat vinden in ons enorme netwerk aan kandidaten. Op welke plek dan ook, we hebben altijd de juiste kandidaat voor u in beeld. Bekijk hier de contactgegevens van de verschillende vestigingen.

Contact

Door de juiste kennis van de markt en de jarenlange ervaring die wij hebben, vinden wij de juiste toegewijde match voor uw bedrijf. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze meer over Ceres pagina of neem dan contact met ons op. Samen overleggen we hoe we aan uw wensen kunnen voldoen. U kunt ons telefonisch en per mail bereiken.