Selected people in food & agri

Succes in jullie nieuwe job, Foullane en Simon

Succes in jullie nieuwe job, Foullane en Simon

Vorige week zijn Foullane Abderrahmane en simon soete van start gegaan bij respectievelijk Pur Natur en Milcobel.
Pur Natur nv is een belangrijke speler in de zuivelindustrie die bijna volledig biologisch produceert. Het bedrijf levert een stevig assortiment biologische zuivelproducten in binnen- en buitenland. Met een 60-tal boeren die elke dag verse Belgische melk leveren maken ze een 100-tal artikelen die vooral onder hun eigen merk naar de retail gaan. 
Milcobel is de grootste Belgische zuivel-coöperatieve en een referentie op de internationale zuivelmarkt. De business unit Milcobel Premium Ingredients verwerkt Belgische melk tot B2B voedingsingrediënten.

Tijdens de sollicitatiegesprekken zagen we dat de ervaring in overkoepelende Quality beleid van Foullane hem uiterst geschikt maakt voor zijn functie als Productieleider in de Lactis vestiging. Bij Simon merkten we dat zijn drive voor sustainability en zijn persoonlijkheid ook hem een uitstekende kandidaat maken voor de functie van Sustainability Coördinator bij Milcobel.

Ceres Recruitment, en in het bijzonder Christine Coucke en Sofie Gubbelmans wensen Foullane en Simon heel veel succes in hun nieuwe functies!