Selected people in food & agri

Werken in het buitenland met Ceres Internationaal

Ben je op zoek naar een internationaal recruitment bureau dat jobs in het buitenland uit kan zetten? Wij kunnen daarbij helpen! Ceres International heeft wereldwijd vestigingen en een groot netwerk aan internationale kandidaten. Onze specialiteit is het werven en selecteren van kandidaten in de food en agrobusiness op Bachelor en Masterniveau. 

Misschien wil je wel graag werken in het buitenland. Waag de stap en solliciteer op één van onze internationale vacatures.

De juiste internationale match voor jouw bedrijf

Een werknemer voor een bedrijf over de grens of een kandidaat met internationale kennis van de Food en Agro sector vind je via Ceres. Door onze jarenlange ervaring met het uitzetten van internationale vacatures en recruiting in vele landen hebben wij een warm netwerk en goede reputatie opgebouwd. Wij staan dan ook bekend om ons internationale netwerk in de Food en Agribusiness.

In ons breed netwerk zijn professionals aangesloten die ervaring hebben op HBO- en masterniveau, van junior tot medior, executives en CEO’s. Daarnaast bemiddelen we zowel tussen buitenlandse kandidaten voor vacatures in België alsmede Belgische kandidaten voor buitenlandse vacatures. 

Op al onze kantoren werken wij met dezelfde effectieve werkwijzen en methodes. We hebben een groot global international netwerk, waaruit we de juiste kandidaten voor jouw bedrijf kunnen selecteren. Ook kunnen we in samenwerking met jou een goed functieprofiel opstellen en op basis hiervan vacatures in het buitenland uitzetten. Hieruit selecteren wij de beste kandidaten voor jouw organisatie.

Omdat er per land culturele verschillen zijn, hebben wij lokale consultants in dienst die precies weten hoe ze kandidaten moeten benaderen. Zij hebben uitgebreide kennis van hoe men in dat bepaalde land of gebied werkt. Ook is er veel afstemming tussen onze verschillende internationale kantoren.

  

Waarom Ceres International

Wij nemen de tijd om jouw behoeften te begrijpen en willen service van wereldklasse garanderen. Werken met een internationaal recruitment bureau kan helpen een geschikte internationale kandidaat te vinden. 

Internationaal netwerk

Ceres beperkt haar zoekgebied voor geschikte kandidaten niet tot België. Wij kunnen wereldwijd kandidaten vinden. Bij ons verschillende kantoren in heel Europa werken veel deskundige medewerkers die tot jouw beschikking staan om de zoektocht naar een kandidaat te ondersteunen.


Wij hebben een wereldwijd recruitment team met sterke connecties. Er zal dus goed voor kandidaten gezorgd worden tijdens het gehele recruitmentproces. Wil je hulp bij het invullen van internationale jobs voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden. 

Wilt je werken in het buitenland?

Overweeg je om werken in het buitenland een kans te geven en ben je op zoek naar vacatures buitenland? Of zoek je een tijdelijke internationale aanstelling? Dit is een keuze die steeds meer kandidaten maken. Internationale banen zijn niet altijd makkelijk te vinden. Als internationaal recruitment bureau kan Ceres helpen bij je zoektocht naar jobs in het buitenland. 


Als één van de meest toonaangevende recruitment bureaus voor internationale banen in de food en agri sector, bieden wij diverse vaste en tijdelijke functies in het buitenland. 

Waarom een job in het buitenland?

De voordelen van werken in het buitenland kunnen er veel zijn op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Er zijn vele voordelen, maar we noemen er een paar:

  • Persoonlijke en professionele groei

Tijdens werken in het buitenland kun je jezelf flink ontdekken. Zo stap je waarschijnlijk geheel uit de comfortzone, waardoor je meer zelfvertrouwen kan ontwikkelen. Je bent immers veel meer op jezelf aangewezen. Daarnaast kun je op professioneel vlak groeien. Wanneer je internationale banen hebt gehad zal dat goed staan in je CV en dit kan vele deuren openen.

  • Netwerk uitbreiden

Wanneer je werkt in het buitenland kun je waardevolle nieuwe internationale contacten opdoen. Deze nieuwe contacten kunnen in de toekomst verder van pas komen in je carrière.

  • Nieuwe taal leren

Goed Frans, Engels, Duits of Italiaans leren? Door te werken in het buitenland kan je taalvaardigheid flink verbeterd worden. Zo is het mogelijk dat je gaat werken in een team met verschillende nationaliteiten. Een nieuwe taal op je CV kan kansen op internationale jobs in de toekomst flink vergroten.

Buitenlandse jobs hebben dus vele voordelen! 

Vacatures buitenland

Op zoek naar vacatures buitenland? Werken in het buitenland levert veel nieuwe eigenschappen en persoonlijke ontwikkelingen op. Waag de stap! Wij bieden regelmatig boeiende vacatures.

Bekijk snel onze vacatures en kijk of er internationale vacatures online staan. Staat er op dit moment geen vacature buitenland online? Doe dan een open sollicitatie. 

Ceres International locaties

Ceres werkt vanuit België, maar heeft meerdere internationale vestigingen in bijna geheel Europa. We hebben vestigingen in:

  • Nederland
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Italië
  • Polen

 

Wil je internationale vacatures uit laten zetten in een ander land dan bovenstaande? Of het nou Europa, Azië, Noord- of Zuid Amerika of Rusland is, wij kunnen de juiste kandidaat vinden in ons enorme netwerk aan kandidaten. Op welke plek dan ook, we hebben altijd de juiste kandidaat voor u in beeld. Bekijk de contactgegevens van de verschillende vestigingen.

Contact

Door de juiste kennis van de markt en de jarenlange ervaring die wij hebben, vindt Ceres de juiste toegewijde match voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Samen overleggen we hoe we aan jouw wensen kunnen voldoen.