Selected people in food & agri
  • Global Network
  • International

Selected careers in Food & Agri

Onze Food & Agri klanten opereren in een grensoverschrijdende business. Samen met de Nederlandse markt heeft België een groot en belangrijk aandeel in de internationale handel en bieden banen in het buitenland in de aanstroom van internationaal talent! Daarom verlegt Ceres samen met haar opdrachtgevers grenzen in de zoektocht naar 'selected candidates'.

Ceres werkt vanuit België maar ook vanuit haar eigen vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Polen en is daarmee in contact met haar hele internationale global food & agri netwerk.

 

Buitenland vacatures uitzetten

Bent u op zoek naar een werknemer voor uw bedrijf over de grens of iemand met internationale kennis van de Food en Agro sector? U kunt bij ons terecht voor de werving en selectie van internationale kandidaten. 

Als internationaal recruitment bureau in de food en agro sector, hebben wij jarenlange ervaring met het uitzetten van buitenlandse vacatures. We staan bekend om ons internationale netwerk en worden daarom vaak benaderd door internationale bedrijven.

 

Meer informatie over jobs in het buitenland?

Bekijk onze pagina over werken in het buitenland voor meer informatie over onze jobs buitenland. Ook meer informatie over het laten uitzetten van vacatures in het buitenland kunt u daar vinden. Onze recente vacatures kunt u ook gewoon vinden op onze vacaturepagina. 

Bent u op internationaal vlak op zoek naar een nieuwe job of zoekt u een geschikte werknemer? Neem dan contact met ons op.

Selected careers in Food & Agri