Selected people in food & agri

Jan Palmaers is onlangs bij Ceres gestart als Consultant

Jan Palmaers is onlangs bij Ceres gestart als Consultant

Jan Palmaers is onlangs bij Ceres gestart als Consultant. Wij zijn blij hem te mogen verwelkomen in ons team.
Na zijn opleiding als bio-ingenieur aan de Universiteit van Gent heeft hij waardevolle ervaring opgedaan in de visvoerindustrie, waar hij de dynamische en uitdagende markt van Zuidoost-Azië heeft leren kennen. Hij speelde een sleutelrol in het opstarten van de Feed BU bij een internationaal logistiek ingenieursbedrijf, waar hij zijn organisatorische en strategische vaardigheden verder heeft ontwikkeld.

Zijn ondernemingsgeest is indrukwekkend: als medeoprichter van een innovatief bedrijf dat elektriciteit produceert uit koeienmest, en als medeoprichter van een bedrijf dat isolatiemateriaal op basis van hennep maakt, heeft hij zijn stempel gedrukt op de duurzame energie- en biobased industrie. 
Jan gelooft sterk in het aantrekken van de juiste mensen om een bedrijf te laten groeien. Mensen maken het verschil en vormen de sleutel tot succes en innovatie binnen een onderneming.

Wij kijken uit naar een goede samenwerking en gaan ervan uit dat zijn visie en ervaring zullen bijdragen aan de groei en het succes van ons bedrijf.