Selected people in food & agri

Partners

Ceres blijft groeien! Dat doen we zelfstandig, maar ook door samen te werken met onze partners.  Hieronder een overzicht van de bedrijven waarmee we samenwerken:

Food vacatures en Agrarische vacatures voor hoger opgeleide professionals op Bachelor en Master niveau! AgriFoodMatch is dé vacaturebank voor vacatures in de agrarische en food sector. Hier vind je uitsluitend actuele vacatures van zowel producerende als toeleverende bedrijven in de landbouw, tuinbouwsector, feed, food en voedingsmiddelenindustrie en landbouwtechniek.

CeresGreen is de het werving en selectiebureau voor een nieuwe, duurzame economie! Ons netwerk bestaat uit klanten die duurzaam ondernemen en uit kandidaten, op Bachelors en Masters niveau, die daar hun uitdaging zoeken. De klanten van CeresGreen zijn actief in de overheid, semi-overheid, energie, bouw, natuur & milieu en industrie. Daarbij zijn wij actief in alle functiegebieden, hebben altijd oog voor balans en een duidelijke focus op de mens, milieu en economie.