Selected people in food & agri

Take a look at our agri vacancies en food jobs!

Looking for a nice job in the agricultural or food sector? You will find an extensive overview of all our agri and food vacancies at Bachelor and Master level national as wel as abroad. You can think of jobs in the fields of agriculture, horticulture, feed, green space and the food sector.

CeresRecruitment is the recruitment specialist in these sectors. Take a look at our range of vacancies and apply for your dream job!


Apply Open

Ons uitgebreide netwerk in food- en agri jobs

Dankzij ons uitgebreide netwerk, kun je bij ons terecht voor agri- en food jobs bij vooraanstaande bedrijven in de sector. Ons netwerk spreidt zich uit over lokale, regionale, landelijke en internationale markten, waardoor wij exclusieve toegang hebben tot enkele van de meest interessante posities in de industrie. Voor ons is het belangrijk dat het juiste talent in de juiste functie wordt geplaatst. Zo zorgen we voor een wederzijdse match die voordelig is voor jou en de werkgever. 

Het sollicitatieproces 

Heb je interesse in een agri- of voedingsvacature? Dan gaan we na of jouw vaardigheden en ervaring overeenkomen met de vacature. Als er een match is, nodigen we je uit voor een gesprek met een van onze consultants. Mogelijk vragen we je om een online assessment in te vullen, zodat we jou en je talenten nog beter leren kennen. Op basis van het gesprek (en het assessment) bepalen we of jij de meest geschikte kandidaat bent voor de functie. Als er van beide kanten tevredenheid is, stellen we je voor aan het bedrijf met de openstaande vacature. Verlopen ook deze gesprekken positief, dan kan je nieuwe uitdaging beginnen! Wees gerust, we houden gedurende het hele sollicitatieproces nauw contact met jou.