Selected people in food & agri

Sofie Gubbelmans

Na een 10 jaar werken in de retail en de voedingsindustrie is Sofie in de zomer van 2022  toegetreden tot het team van Ceres. Door de nauwe samenwerking met klanten in de retail heeft zij een passie opgebouwd om met mensen en klanten te mogen spreken en hun te leren kennen. Door deze ervaring kan ze zich aanpassen aan de noden en behoeften van de klanten en kandidaten.

Het is voor haar een uitdaging om de juiste persoon op de juiste plaats te kunnen zetten zo dat beide partijen optimaal kunnen genieten van de samenwerking. Door het samenwerken met verschillende teams en op verschillende niveaus kan Sofie inschatten wat belangrijk is binnen een bepaalde functie. Door het werken in de retail en de gevolgde studies van Agro- en biotechnologie in Gent heeft ze vele connecties opgebouwd in de voedingsindustrie.

De passie van de voedingsindustrie deelt ze met een andere passie die ze heeft voor de natuur. Als hobby werkt ze samen met een imker, houdt ze een moestuin en studeert ze plantkunde. Ze staat bewust in het leven en omarmt wat natuur en mens haar te bieden heeft.